O NAS

Z opremljanjem nadpovprečnih ambientov se ukvarjamo od leta 1999 in od takrat, pa do danes smo na tem področju maturirali z odliko. Priča smo bili vsem spremembam, ki so se v vseh teh letih dogajale v svetu notranje opreme, tako glede postavitev, funkcionalnosti, materialov, barvnih odtenkov, pa do samega izgleda sestavov in komponent. Pri več kot 1500 uspešno realiziranih projektih, smo »izumili« vsa možna pravila optimalnih postavitev tako kuhinj, kot ostalih ambientov, izučili vrhunske dostavnike in monterje, ter naše svetovalce in s tem zagotovili najvišje standarde, ki jih lahko pričakuje končni uporabnik.

NAŠ NAČIN

Da bi si zaupali, se moramo spoznati. In naš način dela temelji ravno na ... zaupanju. Ustvarjamo prvovrstne kreacije, ki nam lahko vzamejo veliko časa in ta čas posvečamo samo vašemu projektu. Nič ne želimo prepustiti naključju, saj nam je končni rezultati izjemno pomemben!

Naša skupina arhitektov vam bo pripravila izrise po vaši meri. Poskrbeli bomo za najboljšo konfiguracijo izbranih izdelkov, tudi z vizualnimi predstavitvami. Svetujemo vam pri celotnemu postopku izbiranja pohištva, bele tehnike, osvetlitve, tlakov, pripravimo načrte in vizualizacije do končnega izgleda vašega doma. Sledili bomo vašim potrebam in nadzirali načrtovanje projektov od začetka ideje do končane realizacije.

Z veseljem se lahko pohvalimo z nekaj izvrstno izvedenimi projekti.

Moderno, okolju prijazno okolje, ki zadovolji tudi najzahtevnejše okuse.

Sodobna in funkcionalna zasnova ter najsodobnejši inženiring.

NAČRTOVANJE

Za vas bomo v skladu z vašimi željami ustvarili estetsko prijetno okolje, ki predstavlja vaš življenjski slog in okus, vam svetovali pri usklajevanju številnih podrobnosti. Načrtujemo ambiente bivalnih in pisarniških prostorov, spremljamo vaš projekt od začetka do konca izvedbe in svetujemo pri izbiri najprimernejšega materiala in oblik za poudarjanje želenega vzdušja v vašem ambientu.

Nudimo tudi svetovalno oblikovanje za arhitekte in notranje oblikovalce.


OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

Kje se nahajamo?

Pošlji povpraševanje