Varovanje zasebnosti

VAROVANJE ZASEBNOSTI

Berart d.o.o. spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Zagotavljanje varnosti in skrb za vaše osebne podatke je za nas zelo pomembno. Zato smo prilagodili načela zasebnosti v skladu z uredbo Evropske unije glede zaščite podatkov v državah Evropske unije (GDPR). Podatkov o uporabniških računih ne bomo posredovali drugim uporabnikom ali tretjim osebam. Vaš elektronski naslov in/ali telefonska številka, ki jo posredujete v primerih, ko vpišete svoj email in/ali telefonsko številko na spletni strani lube.si nam bo služil le za e-mail komuniciranje o storitvah in novicah povezanih s Berart d.o.o.

Berart d.o.o. ne bo preverjal, urejal ali razkril vsebine spletnih strani uporabnikov, razen v primeru, da mu tako veleva zakon, ali če bo to potrebno da: (i) se zaščitijo interesi in pravice Berart d.o.o. ali da (ii) se popravijo in odpravijo težave pri programski opremi ali storitvah

GARANCIJSKA IZJAVA

Kot uporabnik storitev spletne strani lube.si se strinjate, da vse stroritveuporabljate na lastno odgovornost. Storitve so na voljo po načelu  "kot so na razpolago". Berart d.o.o. ne ponuja nobene garancije, da bodo storitve popolnoma ustrezala vašim zahtevam in potrebam, ali da bodo storitve na voljo brez prekinitev - časovnih, varnostnih in brez napak. Prav tako Berart d.o.o. ne ponuja nikakršne garancije za točnost ali zanesljivost vseh, skozi storitve pridobljenih informacij ali da bodo programske napake takoj odpravljene. Zavedati se morate, da vse podatke / datoteke prenašate skozi spletno stran na svoj računalnik na lastno odgovornost in boste za morebitne izgube podatkov, ki bodo posledice takšnega prenosa, odgovorni sami.Nobeno ustno ali pisno zagotovilo, ki ga pridobite od Berart d.o.o. vam ne more jamčiti garancije, o kateri je govora v tem členu.

ODGOVORNOST, ZAVAROVANJE

Berart d.o.o. ne prevzema odgovornosti za:(i) Nobeno neposredno, posredno, naključno, posebno ali posledično škodo, ki jo povzroči uporaba ali neuporaba spletne strani lube.si.(ii) Nobene stroške, ki ji povzroči nabava ali nakup storitev ali sredstev, prejemanje sporočil ali transakcije, v katere ste se vključili s pomočjo Berart d.o.o. storitev(iii) Nepooblaščen dostop do uporabnikovih prenosov ali podatkov, skupaj in ne samo s škodo ali izgubo dobička.(iv)Izjave ali obnašanje tretjih oseb, ki so vključeni v storitve Berart d.o.o.

ZAKONIPogoji sodelovanja so odvisni in od zakonov in drugih elementov prava RS.

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

Kje se nahajamo?

Pošlji povpraševanje