Sodobna eleganca v Samoboru

Predstavljamo vam naš najnovejši projekt sodobne elegance v majhnem mestecu Samobor na Hrvaškem. Gre za skrbno načrtovano okolje, kjer je uporabnost primarnega pomena.

V središču prostora, kot glavno akterko tega sodobnega a obenem prefinjenega projekta najdemo kuhinjo LUBE - v sodobnem modelu Oltre. Zaznamujejo jo prefinjene minimalistične linije ter močan karakter. Zagotovo je to edinstvena kuhinja namenjena zelo zahtevnim uporabnikom. Izbrani model krasi odličen delovni pult LAMINAM, ter lakirane vratnice v mat videzu.

Ker se vedno trudimo ustvariti izjemno estetsko okolje prilagojeno strankinim željam, smo v tem primeru priporočali kuhalno ploščo z integrirano napo BORA, odlična izbira tudi za najbolj petične uporabnike.

V nadaljevanju lahko občudujemo dnevni regal in sedežno garnituro priznanega italijanskega proizvajalca Alf Da Fré, ki ponuja izjemno udobje in visoko kakovost materialov... 100% made in Italy.

Vabljeni k ogledu GALERIJE SLIK:

Dnevni regal Alf Da Fré

Sedežna garnitura Alf Da Fré

Kuhinja LUBE OLTRE in delovni pult LAMINAM

Strankin izbor priznanega slovenskega slikarja Mihe Murna

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

Kje se nahajamo?

Pošlji povpraševanje