Trendi modernih kuhinj 2022

Pri izbiri sodobnega modela kuhinj običajno posvečamo največ pozornosti izboru barv in materialov, obliki vratnic ter izboru kuhinjskega pulta. Zagotovo je naš izbor pogojen tudi slogu doma oz. samega ambienta, kamor bomo kuhinjo postavili. A vendar, trendi se spreminjajo skupaj z željami in potrebami strank. Dizajn je živ in kot tak se mora nenehno spreminjati in vzporedno z nekaterimi smernicami tudi rasti.

Poglejmo si nekaj zanimivih smernic, ki oblikujejo trende letošnjega leta. Gre za drobne detajle, ki lahko ustvarijo velike presežke:

SINERGIJA VINTAGE SLOGA INMODERNE KUHINJE

Mešanica moderne kuhinje in elementov vintage sloga v prostoru ustvari takojšen učinek toplega doma. Poudarek je na toplini lesa, tradiciji in pridihu domačnosti.

Agnese

STEKLENE PREDELNE STENE

Po desetletjih podiranja vseh vrst sten in ustvarjanja velikih prostorov odprtega tipa, smo ljudje v zadnjih letih začeli ceniti dejstvo, da se v kuhinji lahko izoliramo od preostalega »bolj glasnega« dela doma. Steklena predelna stena lahko razdeli prostor a obenem ne ogroža svetlobe oz. občutka povezanosti.

Gallery

IZBIRA POVRŠIN V KOVINSKEMIZGLEDU

Površine v kovinskem izgledu moderno kuhinjo obogatijo z eleganco in luksuzom. Vpadljiv a hkrati pravzaprav skromen slog, ki pa vsekakor nikoli ne ostane neopažen.

Oltre

NARAVNI ELEMENTI

V nedavni pandemiji se je uporaba naravnih močno povečala. Naravni materiali ne ponujajo samo bogate estetike, temveč so vedno bolj priljubljeni tudi iz zdravstvenih razlogov (tendenca zmanjšanja vnosa kemično obdelanih predmetov v dom).

Laura

MEŠANICA MATERIALOV

V smernicah za letošnje leto najdemo veliko elementov iz marmorja. Izjemo razkošen in prefinjen slog, pa ustvarja mešanica hladnih marmornatih površin in vstavkov ter topline lesa. Ta teksturni kontrast v kuhinji ustvari luksuzen izgled in deluje brezčasno.

Unica

OBISK NAŠEGA STUDIA JE MOŽEN PO PREDHODNEM DOGOVORU

KONTAKTIRAJTE NAS


NAŠ NAČIN DELA TEMELJI NA INDIVIDUALNEM PRISTOPU, ZATO BO NAŠA SKRB, DA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU STOPIMO V STIK Z VAMI IN SE DOGOVORIMO ZA TERMIN, KI VAM NAJBOLJ USTREZA.

Kje se nahajamo?

Pošlji povpraševanje